Boluspor’a yardım gecesi yalan oldu..!

Boluspor’a yardım gecesi yalan oldu..! Boluspor’a yardım gecesi yalan oldu..!
A- A+

Yayınlandığı günden bu yana raytinglerde zirveden inmeyen TV8 Kanalının sevilen programı Masterchef Türkiye’nin jürilerinden biri olan hemşerimiz Mehmet Yalçınkaya, kameralar önünde Bolu ve Boluspor üzerinden sık sık şov yapmaya devam etse de gerçek hayattaki Mehmet Şef’in Bolu aşkı sınıfta kaldı.

Konuk olarak katıldığı programlarda izlenme oranlarını arttırmak için aşçılığın dünyadaki markası Bolu ve Boluspor ismini dilinden düşürmeyen, çocukluğuna ait Bolu ve Boluspor üzerine izleyicileri ekrana kilitleyen ve sosyal medyada gündem olarak reklamına yarayacak anıları birbiri ardına kullanan Mehmet Yalçınkaya’nın aklına, kameralar dışında ne Bolu ne de Boluspor geliyor.

2023 yılının Haziran ayında bir çıkış yaparak Boluspor Başkanı Savaş Abak’a; “Başkanım sen bize emret, Sen ne istersen Boluspor için elimizden geleni yaparız. Tün ünlü şeflerle birlikte Boluspor için İstanbul’da bir gece yapacağız. Bu geceye tanıdığımız tüm işadamlarını davet edip, Boluspor’a maddi destek sağlayacağız” diyen Mehmet Yalçınkaya Şef, aradan geçen bir yılı aşkın zamandır ortalıkta görünmüyor.

Verdiği sözü unutan ve düzenleyeceği yardım gecesi yalan olan Mehmet Yalçınkaya’nın, tv ekranlarında konu Bolu ve Boluspor’a geldiğinde nasıl “rüzgar” gibi eseceği şimdiden merak ediliyor.

Boluspor’a yardım yapmayı geçtik, bir kombine alamayarak maçları beleş izleyen sözüm ona Boluspor sevdalısı Bolulu bir çok iş insanı ve siyasi gibi göstermelik tavırlar içinde olan Mehmet Yalçınkaya; hatırlanacağı üzere bu yıl play of karşılaşması için Bodrum’a giden Boluspor takımına, buradaki kendi restoranında bir kap yemek bile ısmarlayamamıştı. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler